Pestana cidadela cascais, pousada & art district, Costa de Lisboa | TUI

Pestana cidadela cascais, pousada & art district

Info

Info over Pestana cidadela cascais, pousada & art district

Service tijdens jouw vakantie

  • In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.
  • Via de app staat het TUI team 24/7 voor je klaar en kan je elk moment contact opnemen met onze Nederlandstalige digitale reisleiding.
  • Houd er rekening mee dat niet op alle bestemmingen reisleiding fysiek aanwezig zal zijn.
TUI voordelen
  • TUI laagsteprijsgarantie
Prijzen & kamertypes

Kies het kamertype en vakantiepakket voor je hele reisgezelschap in Pestana cidadela cascais, pousada & art district

Klik op de prijs in onderstaande prijstabel om je kamertype of datum te wijzigen.
Laden...
Ligging
Laden...
bestemming

Portugal

Meer informatie over Portugal

Kust van Lissabon

Meer informatie over Kust van Lissabon

Formaliteiten: voor Belgen volstaat de identiteitskaart (dient geldig te zijn tot 3 maanden na retour). Andere nationaliteiten: info op de ambassade. Kids-ID voor kinderen jonger dan 12 jaar. Voor een laatste update: zie http://diplomatie.belgium.be

Minderjarigen: het is wettelijk vastgelegd dat er minimaal één persoon van 18 jaar of ouder per kamer moet verblijven. Wanneer klanten jonger dan 18 jaar verblijven op een kamer, wordt de boeking niet geaccepteerd. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.

Service ter plaatse: 24/7 Nederlandstalige online service. Op zoek naar advies of assistentie? Het TUI team staat 24/7 voor je klaar. Zo kan je elk moment contact opnemen met onze online reisleiding via de TUI app. Noodgeval? Contacteer onze Nederlandstalige TUI medewerkers 24/7 via telefoon.

Verblijfstaks: de hotels in Cascais en Estoril rekenen een verblijftaks aan: € 2/pers./nacht. Deze taks is ter plaatse te betalen en zit dus niet in onze pakketprijzen inbegrepen.

Tijdsverschil: 1 uur vroeger dan in België

Keuken: overheerlijke visgerechten op de grill, schaal- en schelpdieren, inktvis, vleesgerechten en lekkere desserts. Probeer zeker de bacalhau (zongedroogd en gezouten stokvis) - het lievelingsgerecht van Portugal. De Portugese keuken is smakelijk, uitgebreid, gezond en gericht op eenieders budget.

Openbaar vervoer: vanuit Estoril en Cascais is er een heel vlotte treinverbinding naar de hoofdstad.

Shopping: rijkelijke ambachtelijke traditie met keramiek (azulejos), aardewerk en fijn bewerkt linnen.

Huisdieren: onder de 5 kg zijn enkel toegelaten in de transferbus (niet in een taxi). Ze dienen vervoerd te worden in een gesloten draagtas. Huisdieren boven de 5 kg zijn niet toegelaten.

Weer
Weer
Laden...
Even geduld. We berekenen de prijs voor jouw reisgezelschap.
Even geduld. We zoeken je vakantie.