De 3 beste zomerbars in Parijs om te relaxen aan de Eiffeltoren

Wat denk je van een verfrissende cocktail aan de Seine met zicht op de Eiffeltoren? Paris mon amour, dat is een goed idee! Van mei tot september schieten de gezellige zomerbars in Parijs als paddenstoelen uit de grond. Ze vormen de ideale plek om met vrienden wat te relaxen op een terras in Parijs en te genieten van de ‘urban vibes’ die de stad te bieden heeft.

Bal de la Marine, gezelligheid aan de Eiffeltoren

Van mei tot en met september staat de openluchtbar van Bal de la Marine voor jou paraat! Vanwege zijn unieke ligging vlak bij de Eiffeltoren en democratische prijzen, vormt deze cocktailbar in Parijs een populaire hotspot bij zowel de lokale bevolking als bij toeristen. Het is een ‘dance-hall inspired days and nights’ dat werd opgericht door Antoine Braud met het idee om een ‘groene urban space’ te creëeren waar sociale contacten makkelijk gelegd kunnen worden. Verder kan je hier ook terecht voor een feestje aangezien er bijna elke dag een dj of bandje komt spelen. Honger gekregen na al dat dansen? Probeer dan gerust één van de lekkere traditionele pizza’s!

→ ADRES: Port de Suffren, 75007 Paris, Frankrijk

Mozza & Co, palmbomen en mozzarella

Deze mobiele traiteur brengt de typische Italiaanse smaken tot aan de Seine. Deze bar in Parijs heeft 4 gerechten die als paradepaardje fungeren:

  • Mozzarella bar
  • Focaccia
  • Ciabatta
  • Pizza al Taglio

Uiteraard kan je hier ook voor een zoete afsluiter als tiramisu terecht. Dankzij hun mozzarellagerechten werd Mozza & Co door o.a. ‘Le Bonbon’ magazine uitgeroepen als één van de beste mozzarellabars in Parijs. Good food, zeker en vast! Verder is de locatie aan de Seine en een pleintje iets wat de gezelligheid hoog zal doen oplopen. Je krijgt een instant zomergevoel van de kleurrijke ballonen en de  palmbomen die de tafels versieren.

→ ADRES: 11 Quai Anatole France, 75007 Paris, Frankrijk

Flow, dansen op het ritme van de Seine

Liever op het water vertroeven dan naast het water? Dan moet je zeker de Flow boot bezoeken. Deze ligt op de Seine, vlakbij de Alexandre III brug en heeft een magnifiek 360° uitzicht op onder andere de Eiffeltoren en het Grand Palace. Op de boot beleef je van alles; de boot fungeert namelijk als een club, bar, restaurant, rooftop en concertzaal. Verschillende feesten en afterwork bijeenkomsten leiden er altijd tot een goed feestje. De fijnproevers onder ons moeten zeker een bezoekje brengen aan de gastronomische brasserie op Flow, die wordt verzorgd door de bekende chef-kok Geoffrey Rembert en gepassioneerde jonge chef-kok, Gérard Cagna.

→ ADRES: 4 Port des Invalides, 75007 Paris, Frankrijk

Lees meer over: Citytrips   Eten & drinken   Europa   Frankrijk   Parijs  
Gerelateerde verhalen