De 5 leukste inzendingen van de wintersportwinactie

Nog even en je suist weer van de besneeuwde bergen af. Het wintersportseizoen komt eraan en de voorpret kan beginnen. Daarom vroegen we je je leukste wintersportmoment met ons te delen. En wat een enthousiaste inzendingen hebben we ontvangen. We zetten de leukste inzendingen op een rij. Bekijk ze hieronder!

1. Femkekuijs_

Samen met haar ouders, broers en beste vriendin vertrok Femke in februari naar Westendorf voor een heerlijke wintersportvakantie. “Het mooiste van de hele reis vind ik de eerste afdaling. We staan extra vroeg op om als eerste de piste af te suizen. Als ik de opkomende zon, de verse pistes en mijn hele familie samen zie, dan ben ik het gelukkigst. Zulke momenten vergeet ik nooit meer.” En dat is te zien aan de glimlach op haar gezicht.

2. Annickkalff

Vorig jaar reisden Annick en haar familie af naar Zauchensee waar zij al van jongs af aan komen. “Het leuke aan dit gebied is dat het toegankelijk is voor elke skiër – jong en oud, ervaren of onervaren. Het is een gebied vol verschillende afdalingen die op hetzelfde punt uitkomen. Zo konden mijn broertje en ik een andere weg nemen en onze ouders later weer tegenkomen. Voor mij is wintersport een geluksmoment. Namelijk dat moment waarop ik bovenaan de berg sta, de frisse wind voel, over de bergen heen kijk en me dan naar beneden laat glijden, dan voel ik me vrij. Heerlijk!”

3. Koenvanbentem

Eind december vorig jaar vertrok Koen samen met zijn familie en vriendin richting Hinterglemm. Naast een gezellige wintersport vierden ze ook kerst in Oostenrijk. Maar het was ook een spannende vakantie. “Mijn vriendin heeft pas op de luchthaven kennis gemaakt met mijn ouders en zusjes. Wat als een grapje begon op onze eerste date werd toen werkelijkheid: mijn vriendin ging mee op wintersport. Gelukkig klikte het goed tussen mijn familie en mijn vriendin. Volgend jaar mag ze alvast weer mee.” Koen geniet het meest van gezellig après-skiën of een hapje eten met familie. Hij haalt ook energie uit zijn vooruitgang op de piste die elk jaar weer wat groeit.

4. Lynndecuypr

Samen met haar studentenclub ‘Moeder Egmont’ reisde Lynn afgelopen februari af naar Les Deux Alpes voor een skivakantie vol gezelligheid en lekker eten. Wintersport is voor Lynn de ideale ontsnapping aan het dagelijks leven. “De natuur, het uitzicht op de besneeuwde bergtoppen, de après-ski en de frisse berglucht is de beste combinatie. Die eerste afdaling met de zon op je gezicht en de hemelsblauwe lucht boven je is voor mij een onvergetelijk moment.”

 5. vdanker

Family time, sneeuwpret en een goede après-ski. Dat is waar de wintersport van Amber om draait. Samen met haar familie en een ander gezin bracht ze in februari haar wintersport door in Kaprun. ’s Ochtends komen ze vroeg uit bed om als een van de eerste van de vers geprepareerde pistes af te suizen. “Gezellig samen zijn met vrienden en familie tijdens de warme voorjaarszon zorgt voor een geslaagde skivakantie.”

Ga je voor het eerst op wintersport? Bereid je goed voor een lees verder over onze tips en geschikte skigebieden voor de eerste keer op wintersport. En lees ook wat je kan verwachten van een skivakantie met coronamaatregelen.

Lees meer over: Achter de schermen   Europa   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen