Bericht voor jou van de CEO van TUI, TUI fly en VIP Selection

Wij zorgen dat jouw vakantie in orde komt.

Jullie willen vakantievluchten. Geen uitvluchten.

Wij bieden onze excuses aan als je de voorbije dagen niet tevreden was over onze service. En we willen beter doen.

Beste reiziger,

We willen je onze excuses aanbieden. Misschien kreeg je de voorbije dagen van TUI, TUI fly en VIP-Selection niet de service die je gewoon bent. Dat kan niet. Dat mag niet.

We proberen dat niet goed te praten. Wél goed te maken. Want ook – en zeker – in deze uitzonderlijke en moeilijke omstandigheden moet jij op ons kunnen rekenen.

Heb je een vakantie of een vlucht geboekt bij ons? Met deze 4 engagementen willen we je zo snel en zo goed mogelijk helpen.

  1. Jouw vakantie is onze prioriteit. We zijn volop bezig om alles in orde te brengen zodat jij juist geïnformeerd en zorgeloos kan vertrekken. Eerst voor wie nog in juni afreist. Dan komen vakanties in juli, augustus en september aan de beurt. Iedereen komt aan bod, dat verzekeren we je.
  2. De meeste vakanties en vluchten gaan door zoals gepland. Wijzigt er toch iets? Dan contacteren we jou en regelen we alles zo flexibel mogelijk.
  3. We houden je altijd op de hoogte via https://www.tui.be/ en https://www.tuifly.be. Er circuleert veel onduidelijke en soms zelfs foutieve info in de pers en op social media. Op onze sites bundelen we voor jou altijd de meest actuele info. Je kan ook terecht in onze TUI shops of bij je reisagent.
  4. Wij houden je op de hoogte over veilig reizen in coronatijden. Wil je meer info over de landen waar je al op vakantie kan of over maatregelen om veilig te reizen? Kijk dan op https://www.tui.be/nl/opreis-corona-maatregelen, https://www.tuifly.be/nl/opreis-corona-maatregelen. We werken deze pagina’s continu bij.

We willen een fantastische reiservaring voor jou, van begin tot einde. Een en ander gebeurt nu wat trager en anders dan normaal. Maar wij zorgen dat het in orde komt. Beloofd!

Bedankt voor je geduld, je begrip en je vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,

Elie Bruyninckx
CEO TUI Western Region

Lees meer over: Vakantienieuws  
Gerelateerde verhalen