Onze collega Gaëtane vond haar liefde in de wolken

14 februari, de dag van de liefde, een uitgelezen kans om jouw wederhelft in de bloemetjes te zetten. Ons liefdesverhaal is er eentje dat we voor een groot deel aan TUI fly te danken hebben…

Voordat we de lucht in gingen, werkten we eind 2015 samen als Customer en Ground Support Agents op de luchthaven van Brussel. Je herinnert je waarschijnlijk nog dat de luchthaven in 2016 meer dan een maand gesloten was na een bomaanslag. Toen hebben wij onze valies gemaakt en kamp opgeslagen in Oostende. Het was een enorm intense periode en naast de steun die we bij collega’s vonden, groeiden ook Stijn en ik naar elkaar toe.

De droom om onze vleugels te spreiden werd dat jaar nog werkelijkheid. Dat trotse gevoel toen Stijn voor het eerst in de 737 over mij vloog tijdens zijn Touch&Go’s in Oostende is onbeschrijfelijk. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik eraan terug denk.

Na 4 jaar vliegen hebben we dankzij TUI fly de wereld ontdekt van Cancun tot Zanzibar. Kerst in de lucht onderweg naar Marokko in 2017, valentijn in het paradijselijke Jamaica in 2019 of zelfs nieuwjaar vieren in Punta Cana in 2020, wij voelen ons de grootste geluksvogels ter wereld.

Maar op 14 februari kan je ook even stilstaan bij je meest geliefde vakantiebestemming die het nu al een poosje zonder jou moet stellen. Onze keuze is snel gemaakt: Miami!

In the sunshine state waar je wegdroomt bij de luxeverblijven van de sterren, waar iedereen je altijd opgewekt begroet, waar je eindeloze strandwandelingen maakt; onze thuis weg van huis.

Volgens TUI’s travel type ben ik een Zonaanbidder, met andere woorden: eten, drinken en de zon op mijn snoet zijn onmisbaar op vakantie. Stijns type is Gezelschapsdier. Herken je jezelf als vakantieganger die graag naar een vertrouwde, veilige plaats gaat, waar het leven te vergelijken is met dat bij ons, maar het weer gewoon stukken beter is? Dan zou je dezelfde soort reiziger kunnen zijn.

Laat Miami nu net een overvloed te bieden hebben aan eten, drinken en zon. Maar daarnaast is het er ook vergelijkbaar met het leven hier. En dan krijg je onze ideale vakantiemix.

 

Ben je ook benieuwd welk type reiziger er in jou schuilt? Doe ook de test via deze link om het te ontdekken.

Lees meer over: Achter de schermen   Kennismaken met  
Gerelateerde verhalen