Even stilstaan bij: dit gebeurde er de afgelopen weken…

De afgelopen twee weken volgden de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. En dat is nog steeds niet voorbij. Toch staan we samen met Dirk Van Holsbeke (General Manager TUI Belgium) en Gunther Hofman (Managing Director TUI fly) even stil bij wat er gebeurde.

“De afgelopen weken hebben we meer dan 16.000 vakantiegangers teruggebracht naar België vanuit meer dan 60 landen”, begint Dirk. “Onze 2500 medewerkers hebben zich dag en nacht ingezet om dit te realiseren. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden hebben we sommige reizigers niet kunnen helpen zoals we dat hadden gewild, en we hopen op hun begrip daarvoor. Het heeft in geen geval aan de inspanningen van onze collega’s gelegen, dat kan ik je verzekeren. Ik ben enorm trots op al die collega’s die er samen voor gezorgd hebben dat onze vakantiegangers nu weer thuis zijn.”

“De luchtvaartsector heeft de laatste jaren al heel wat turbulentie moeten trotseren, maar de situatie waarin we nu zitten tart alle verbeelding”, vult Gunther aan. “Veiligheid komt altijd op de eerste plaats, ook in deze omstandigheden. We zijn ons bewust van de impact die het tijdelijk stopzetten van ons vluchtprogramma voor onze klanten meebrengt en hopen jullie weldra opnieuw op één van onze vluchten te kunnen verwelkomen. Intussen wensen we jullie allen en al onze medewerkers een goede gezondheid.”

Al onze medewerkers staan voor je klaar

Heb je ons nodig, dan duurt het misschien iets langer dan je gewend bent voordat je een vriendelijke TUI stem aan de lijn hebt. Maar we zijn keihard aan het werk om iedereen te helpen. Ieder verhaal is belangrijk en daarom namen we de tijd om alles zo goed mogelijk voor je op te lossen. We hebben inmiddels meer dan 25.000 telefoontjes, 25.000 social media berichten, 8.000 e-mails en 1.900 live chats beantwoord. En we zullen blijven doorgaan!

We zijn er nog niet

Belgen die gestrand zijn in het buitenland en niet meer zelf terug naar België kunnen, worden door de FOD Buitenlandse Zaken uitgenodigd om zich op Travellers Online te registreren. Registeren kan via https://travellersonline.diplomatie.be.

En jou, beste klant, willen we bedanken omdat je je vakantie aan ons toevertrouwde, in het verleden of voor een vertrek later in het jaar. We blijven er alles aan doen om dat vertrouwen te verdienen. Zorg goed voor elkaar. Zodat we straks weer samen van zon, zee en andere leuke dingen kunnen genieten… met een brede smile #keepdreaming.

Lees meer over: TUI nieuws   Vakantienieuws  
Gerelateerde verhalen