Inpaklijst: rondreis met kinderen

Inpakken voor jezelf is al een hele klus, maar het is niets vergeleken met inpakken voor je kinderen. En al helemaal niet voor een avontuurlijke rondreis. Er is zoveel meer om aan te denken. En hoe kleiner ze zijn, hoe meer spullen je inpakt. Kortom: voorbereiding is alles.

Inpakken

Om je op weg te helpen, maakten we een handige inpaklijst met spullen voor kinderen van alle leeftijden. Haal eruit wat je nodig hebt en het inpakken wordt een fluitje van een cent. Zo, nu kun je met een gerust hart op rondreis.

Download de volledige inpaklijst >

Denk je ook aan…

Iets voor de kinderen. Voor de kleintjes hun lievelingsknuffel, fopspeen en een boekje. Voor wat grotere kids of pubers voldoet een tablet of telefoon met series en spelletjes meestal wel. Maar een reisspel of boek zijn ook een fijn tijdverdrijf. En voor tijdens de reis een dunne regenponcho: want met die tropische buien weet je het maar nooit.

Denk je ook aan…

Een fotocamera (of telefoon). Je zal niet de eerste zijn die hem thuis op de tafel laat liggen omdat je de batterijen nog even wilde opladen. Stop ook een powerbank in je handtas, zo kom je nooit met lege batterijen te staan. Ga je rondreizen met kleine kinderen, neem dan een verrekijker voor hen mee. Want dan ben je pas echt op avontuur.

Denk je ook aan…

Zetpillen voor de allerkleinsten en neusspray voor in het vliegtuig. Stop ook voor jezelf paracetamol in de tas. En niet te vergeten: een muggennet voor een goede nachtrust.

Ga je ook vliegen met een baby of vliegen met je kinderen, lees dan ook onze bagagetips.

Lees meer over: Familie   Inpaklijst   Rondreizen  
Gerelateerde verhalen