Kenia in beeld: ga mee op safari

Wij trokken richting Kenia en lieten ons verleiden door de typisch Afrikaanse landschappen, diepgewortelde cultuur en vriendelijke inwoners. Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, nemen we je via onze foto’s mee op reis door Kenia.

Karibu Kenia!

Kenia, het land waar je de avontuurlijke safari’s moeiteloos combineert met heerlijk luieren op enkele van de mooiste stranden ter wereld.

Wild, puur en ongerept

Kenia omschrijven in drie woorden? Wild, puur en ongerept.

Hakuna matata

Timon en Pumba zongen ‘geen zorgen’ in het Swahili. Iets dat al snel ons motto werd tijdens deze reis.

Wildlife

Wild is Kenia zeker, en daarom ook dé plek voor een safari. Wij hebben er kuddes olifanten, buffels, giraffen, leeuwen, zebra’s en nog veel meer gespot!

De Masai

In Kenia leven zo’n 42 stammen, waarvan de kleurrijke Masai stam ongetwijfeld de bekendste is.

Wasini Island

Naar het eiland Wasini ga je om dolfijnen en schildpadden te spotten. Gouden tip: proef zeker de krab of vis in het restaurant Charlie’s Claws.

Kenia verraste ons in alle opzichten. De vriendelijke en warme mensen, prachtige nationale parken en hagelwitte stranden – om er drie uit te kiezen – maakten onze vakantie af.

Zin om Kenia zelf te ontdekken? Via ons aanbod aan activiteiten leg je op voorhand je avonturen vast. Laat je het plannen liever aan ons over? Dan nemen we je tijdens een 9-daagse rondreis graag mee naar de meest bijzondere plekjes van het land.

Lees meer over: Afrika   Hotspots   Kenia   Rondreizen  
Gerelateerde verhalen