Zo stippel je de perfecte op maat gemaakte rondreis uit, zonder dat het tijd of moeite kost

Een mooie rondreis, weg van de massa, en het complete programma volledig op jouw lijf geschreven. En dat alles graag tot in de puntjes geregeld zonder dat je er zelf al te veel voor hoeft te doen. Klinkt als een lastige opgave, maar is het niet.

TUI tours

Met onze nieuwe rondreis-tool boek je een avontuurlijke en goed geregelde rondreis compleet doordrenkt met jouw eigen wensen en voorkeuren. Want die voeg je simpelwege zelf toe. Ander hotel? Extra locatie? Nieuwe vlucht? Mooiere auto? U roept, de rondreis-tool draait.

Ja, daar wil je natuurlijk alles over weten. Dat hadden we uiteraard ingecalculeerd. Stoelriemen vast, daar gaan we. Alles wat je wil weten over deze uiterst flexibele TUI techparel.

Dit kan je oma ook

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de tool is ontzettend gebruiksvriendelijk. Stap één is het kiezen van een bestemming. We noemen een USA, we noemen een Thailand, we noemen een Jordanië: het aanbod is enorm, maar niet overweldigend. Keuze gemaakt? Dan krijg je daarna meteen een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden per dag. Vertrekdatum en reisgezelschap ingevuld? Dan kan het grote aanpas-spel beginnen.

Individuele rondreizen

Reis je graag in groep, dan zijn er natuurlijk onze groepsreizen. Maar wil je liever samen met je partner of het gezin in alle vrijheid op roadtrip, dan heb je de keuze uit basisrondreizen in meer dan 20 bestemmingen die je volledig naar je eigen smaak kunt aanpassen.

Zo kun je de duur van je reis veranderen en is er de mogelijkheid stops te wijzigen, weg te laten of toe te voegen. Zo kun je dat bijzondere en onontdekte plekje dat je laatst op Instagram voorbij zag komen, dus mooi meepikken.


Lees ook: 5 x voordelen van een georganiseerde rondreis – ja, ook als je heel avontuurlijk bent


Qua hotels is het ook een feest: die kies je helemaal zelf uit. Natuurlijk uit een mooie selectie die wij al voor je gemaakt hebben – het moet immers wel een beetje makkelijk blijven. Verder zijn er activiteiten die kunnen worden toegevoegd, is de huurauto te wijzigen of überhaupt weg te laten, en zijn vluchten simpelweg bij te boeken.

Boeken voor zomer 2024

Kan het leven zo simpel zijn? Ja, het leven kan zo simpel zijn. Neem snel een kijkje op TUI tours om met eigen ogen te zien hoe makkelijk en leuk dit nieuwe boekingssysteem werkt. Wees wel gewaarschuwd: de flexibele vakanties zijn vanaf nu voor zomer 2024 te boeken, dus de kans dat je over een uur een rondreis voor volgend jaar geboekt hebt, is groot. Klaar? Uitstippelen maar.

Lees meer over: Rondreizen   Travel hacks  
Gerelateerde verhalen