Check-in…

Na vakantie is praten óver vakantie misschien wel bijna net zo leuk. De komende weken kletsen we in onze podcast Check-in met Chloé Vandenbussche en Nathalie Hantson over vakantie in de breedste zin van het woord… Want we weten allemaal dat juist vakantie zorgt voor spannende en smeuïge anekdotes.

Zo doet Chloé Vandenbussche uit de doeken in welk land ze in 24 uur wel heel veel geld heeft uitgegeven. Dat was overigens in een ander land dan de stad die volgens haar het paradijs is voor vegetariërs?

Volgens Nathalie Hantson boekt vooral een bepaald type persoon een Last Minute. Benieuwd wie dat dan is? Verder vertelt ze over de vrijheid en het gemak van het boeken van een Last Minute.


Beluister de podcasts


Your 40 Holiday Confessions

We hebben 40 prikkelende vragen over vakantie voor je samengesteld in een kaartspel in de breedste zin van het woord. Misschien tijdens een etentje, aan de rand van het zwembad of in de auto onderweg naar vakantie. Zo leer je elkaar nog beter kennen … Vanaf 10 juni ontvang je dit kaartspel bij een boeking in je TUI shop.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen