Samen vooruitkijken: wanneer kunnen we weer op vakantie?

We begrijpen dat het hectische tijden zijn en dat iedereen daar op zijn eigen manier mee omgaat. Dat je veilig op vakantie kunt, is voor ons het allerbelangrijkste. Daarom houden we alles in de gaten en brengen je meteen op de hoogte als de situatie verandert. Vakantie is een belangrijk moment in het jaar… dus laten we met z’n allen blijven dromen. Wist je trouwens dat dagdromen je creatiever maakt?

Blijf dromen

Een vakantie in het vooruitzicht hebben, is voor velen een heel prettig gevoel. Weten dat je gaat, ernaartoe leven en soms even lekker wegdromen bij de gedachte dat… Dus ervan uitgaande dat we komende winter weer met z’n allen veilig op vakantie kunnen, hebben we een aantal vakanties voor je geselecteerd. Bekijk de vakanties met vertrek in de winter.

Versoepelde Omruilgarantie

Ook al wil je vooruit kijken, je kunt eigenlijk niets plannen… en dat is vervelend. De situatie verandert bijna elke dag en daarom stellen we ons zo flexibel mogelijk naar je op met onze versoepelde Omruilgarantie. Daarmee kun je je reis tot 7 dagen voor vertrek kosteloos omboeken als je je toch niet helemaal comfortabel voelt.

Denk rustig na…

Nogmaals, we vinden de situatie ontzettend vervelend en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Want dat je straks weer zonder zorgen op vakantie kunt is voor ons het belangrijkste.

Lees meer over: Achter het nieuws   Vakantienieuws  
Gerelateerde verhalen