TUI fly introduceert een spannende speelfilm als nieuwe veiligheidsfilm aan boord

TUI presenteert met trots haar nieuwe inflight safety video – de video met de veiligheidsinstructies aan boord – in een zeer onderhoudende en wervelende versie. Samen met creatieve partner Leo Burnett UK brengt TUI een nieuwe kijk op de klassieke veiligheidsinstructie aan boord.

In deze nieuwe video, A Global Film genaamd, neemt TUI haar passagiers mee op een reis rond de wereld. De video is een compilatie van spannende avonturen op veelzijdige bestemmingen in een grappige en onderhoudende film. De traditionele video met de veiligheidsbriefing kan best wel eens saai zijn, maar dat is deze film zeker niet. Het is als het ware een compilatie van beroemde films met oude Egyptische tombes à la Indiana Jones tot Kill Bill-achtige Chinese tempels, compleet met spannende achtervolgingsscènes. Een passagier speelt als spion de hoofdrol, bijgestaan door een cabin crew lid. De vier minuten durende film neemt je mee op avonturen over de hele wereld. Je kunt de hele video alvast hieronder bekijken, zoals die aan boord van de Belgische vluchten getoond gaat worden.

Deze ambitieuze creatie is geproduceerd door Missing Link Films en geregisseerd door de bekroonde Alicia MacDonald. Er werd samengewerkt met Bollywood choreografen, dansensembles en historische kledingexperts om een echt authentieke film te maken, en alles met een knipoog.

De film wordt vertoond aan boord van de Boeing 787 Dreamliner vliegtuigen en geselecteerde Boeing 737’s van de wereldwijde TUI vloot in de meeste Europese markten van TUI. De Belgische reizigers kunnen de film bekijken aan boord van vluchten met de Boeing 787 Dreamliner vanaf Brussel, voornamelijk richting het Caribisch gebied.

Mark Elwood, Chief Creative Officer bij Leo Burnett UK, zei: “Wat een geweldige opdracht. Ons briljante TUI team heeft zich met hart en ziel ingezet voor deze topper. Geïnspireerd door populaire filmgenres uit de hele wereld en bestemmingen van TUI, zullen de aandacht voor detail, het vakmanschap en de humor ons publiek hopelijk evenveel vermaken als informeren. Maak uw veiligheidsgordels vast en let op tot het einde van de film.”

Günther Hofman, Managing Director TUI fly Western Region: “Veiligheid aan boord heeft de hoogste prioriteit, daarom is een goede instructievideo belangrijk. Om de aandacht van alle passagiers vast te houden is deze zeer entertainende versie gemaakt”.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws   Vliegen  
Gerelateerde verhalen