Maaltijdregimes: welk type reiziger ben jij?

Terwijl de een op vakantie gaat om volledig tot rust te komen in het hotel, wil een ander juist op pad om zo veel mogelijk van de omgeving te zien. Welk maaltijdregime in het hotel kies je dan? We helpen je op weg.

Logies – Voor de echte foodies

Het type dat op vakantie alle hotspots wil zien. Na het douchen gaan jullie op zoek naar een gezellig ontbijttentje met goede koffie. Daar krijg je een goede tip voor de lunch met waanzinnig uitzicht en voor het avondeten had je natuurlijk ook al wat in gedachten. De TIME TO SMILE appartementen bieden je het comfort en gemak van thuis, maar dan onder de vakantiezon. Hier verblijf je meestal op basis van logies, en kun je zelf je potje koken in de keuken of eropuit gaan.

Kamer en ontbijt – Voor de ochtendmensen

Op vakantie sta je graag rustig op en bespreek je aan het ontbijt met een kopje koffie de plannen voor  de dag. In een hotel met logies en ontbijt loop je op je slippers naar het ontbijtbuffet en de rest van de dag kies je zelf de restaurants uit. Of geeft je gastheer of –vrouw je de beste tips. Bij TUI Small & Friendly ga je even weg uit de drukte en verblijf je vaak op basis van kamer en ontbijt.

Halfpension – Voor de gemaksmensen

’s Ochtends aan het ontbijt met elkaar plannen maken voor de dag. En als je aan het eind van de dag terugkomt, staat het diner alweer klaar. Ideaal voor mensen die overdag op avontuur willen, maar het wel prettig vinden om te weten dat hun tafeltje ’s avonds gedekt is. Bij TUI BLUE staat lichaam en geest centraal, met in de omgeving genoeg te ontdekken. Hier eet je lokaal en biologisch, vaak op basis van halfpension.

Volpension – Voor de familiemensen

Als je op vakantie bent met de kinderen, dan kan volpension een oplossing zijn. Bij volpension zijn  ontbijt, lunch én diner inbegrepen. Dan hoef je daar niet meer over na te denken en dobber je de hele dag met de kinderen in het zwembad. Een vakantie in een ROBINSON resort staat garant voor familieplezier met sportactiviteiten en kinderprogramma’s en gezond eten, vaak op basis van volpension of All Inclusive.

All Inclusive – Voor de lekkerbekken

Op vakantie wil je eigenlijk nergens meer over nadenken… Als je zin hebt in koffie pak je die, een snackje neem je mee naar het zwembad en als de kinderen een ijsje willen, hoef je niet op zoek naar je portemonnee. Verschillende activiteiten zijn vaak ook nog inbegrepen, en sommige hotels bieden 24 op 24 all-in service. All Inclusive bij TUI MAGIC LIFE betekent onbeperkt genieten, inclusief vele sportieve activiteiten. Puur gemak.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen