Wegdromen op Instagram: dit zijn de accounts met de mooiste vakantiefoto’s

Merk je het ook? Nu je zoveel tijd binnen doorbrengt, waardeer je de momenten die je buiten bent nog veel meer: de zon op je gezicht, de wind door je haar en het fluiten van de vogels. De wereld is te mooi om niet gezien te worden, ook al staan onze vakantieplannen nu misschien even stil. Gelukkig zijn er online genoeg vakantiefoto’s te vinden die je verbeelding prikkelen. Daarom vandaag: 10 Instagram accounts die je laten wegdromen bij een vakantie.

1. Yannick Merckx (BE)

Op dit account delen Yannick en Lesley hun reisavonturen. Vloggend en bloggend vliegen ze de wereld rond, altijd met een camera in de hand. Voor nog meer mooie beelden van dit duo bekijk je Kenia in beeld of Vietnam in beeld

4. Reis Microbe (BE)

Op het account van Nies kun je meelachen met een heerlijke, authentieke reisfamilie. Ze inspireert haar volgers om te blijven reizen met kinderen en geeft tips voor gezinnen om meer van de wereld te zien.

5. Bartsboekje (NL)

Bartsboekje is een up to date reis- en lifestyle platform. Op dit account biedt Maartje inspiratie voor reizen (dichtbij en ver weg), maar ze deelt ook ontzettend veel tips om je thuis te vermaken. Voor nog meer reisverhalen van Bartsboekje ben je ook hier op het juiste adres.

6. Canipel (BE)

Deze reisfotograaf schiet de mooiste plaatjes op vakantie. Op zijn Instagram pagina droom je weg bij al die plekken waar je nog naartoe zou willen gaan.

8. Gaëlle (BE)

Op haar Instagram deelt Gaëlle haar dagelijks leven, reisinspiratie van over de hele wereld, de beste culinaire tips, nieuwe looks en nog veel meer. Na een blik op haar account is ons eigen wensenlijstje alweer aangevuld…

9. Withkidsontheroad (BE)

Het koppel Katrien en Ludovic gaat maar al te graag op zoek naar de mooiste plekken. En dit doen ze niet alleen, ze nemen altijd hun kinderen Elodie en Bas mee. Samen laten ze zien hoe ze als gezin de grootste avonturen beleven. Withkidsontheroad ging ook verschillende keren voor ons op pad, bekijk al hun verhalen.

10. Dee (NL)

Dee neemt je naast haar vakantieavonturen ook mee in haar leven als ze niet op reis is. Van werken tot aan het verbouwen van haar droomhuis, het komt allemaal voorbij. Voor ons ging ze voor het eerst op cruise. Benieuwd hoe dat haar beviel? Voor het eerst een cruise maken: alle vooroordelen over boord.

View this post on Instagram

It was a pleasure to meet you Jamaica! ???

A post shared by Dee (@dee) on

Vergeet ook zeker niet om #mytuimoment te volgen om mooie reisverhalen te ontdekken en volg daarnaast ook ons eigen Instagram account @tuibelgium voor nog meer reisinspiratie!

Lees meer over: TUI nieuws   Zonvakanties  
Gerelateerde verhalen