Hotel Levi Panorama, KITTILA | TUI

Hotel Levi Panorama

Info

Info over Hotel Levi Panorama

Welkom op de piste! Hotel Levi Panorama heeft zijn naam niet gestolen. Het ligt op een berg, direct aan de skipiste, en biedt daardoor een prachtig uitzicht op de omgeving. Ook het centrum van Levi is vlakbij, je kan er te voet naartoe of met de kabelbaan, die inbegrepen is tijdens je verblijf. Dit moderne hotel beschikt over een prima restaurant en 's avonds kan je er, na een deugddoende sauna, genieten van het prachtige uitzicht over de stad en de omringende natuur. Zoek zeker eens de pure gezelligheid op in het panoramisch café.

Faciliteiten

 • Roomservice (tijdens de openingsuren van het restaurant)
 • Ruimte voor ski's
 • Cinema
 • 'Samiland' tentoonstelling
 • Wifi (gratis) in een deel van het resort

Sport & ontspanning

 • Gratis: sauna, fitness

Restaurants & bars

 • Hoofdrestaurant (maaltijden in buffetvorm of met tafelbediening)
 • A-la-carterestaurant in een apart gebouw
 • Bar, panoramisch café

Verblijf:

Alle kamers beschikken over badkamer (douche, haardroger), houten vloer, telefoon, wifi (gratis), tv, minibar (betalend), theefaciliteiten, safe (gratis) en geluiddicht raam

 • Standaardkamer (2-3 pers. / 2 volw.+2 kind. / 3 volw.+1 kind) (type 20)

 • Superieure kamer (2-3 pers. / 2 volw.+2 kind. / 3 volw.+1 kind), ruimere kamer met balkon, op aanvraag (type 21)

 • Eén persoon in dubbele kamer (type 29)

 • Eén persoon in dubbele superieure kamer, op aanvraag (type 28)

 • Kinderbedje (0-2 jaar) gratis (niet mogelijk bij maximale bezetting)
 • 170 kamers

Onze mening

Service tijdens jouw vakantie

 • In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.
 • Via de app staat het TUI team 24/7 voor je klaar en kan je elk moment contact opnemen met onze Nederlandstalige digitale reisleiding.
 • Houd er rekening mee dat niet op alle bestemmingen reisleiding fysiek aanwezig zal zijn.
Troeven
 • Modern hotel met uitstekende ligging
 • Prachtig uitzicht in het panoramisch café
 • Kabelbaan naar Levi
 • Onmiddellijk aan de skipiste
TUI voordelen
 • TUI laagsteprijsgarantie
 • Bustransfer naar het hotel inbegrepen
 • Host(ess) in het hotel*
 • Interessante vroegboekkorting
Ligging
 • Direct aan de skipiste met lift

 • Centrum bereikbaar via de weg (4 km), te voet via 740 treden of met de kabelbaan (9.30-21u.)

 • Op 400 m van een skischool

 • Op 600 m van een langlaufspoor

 • Op ± 14 km van de luchthaven (transfer heen en terug inbegrepen)

Prijzen & kamertypes

Kies het kamertype en vakantiepakket voor je hele reisgezelschap in Hotel Levi Panorama

Klik op de prijs in onderstaande prijstabel om je kamertype of datum te wijzigen.
Laden...
Ligging
Laden...
Beoordelingen
8.9

Hotel Levi Panorama

8 beoordelingen van TUI gasten

Uitstekend

 • Kamer
  9.0
 • Eten & drinken
  7.4
 • Ligging
  9.5
 • Service
  9.0
 • Hygiëne
  9.3
Na hun vakantie krijgen de TUI-reizigers de vraag om hun vakantie te beoordelen. De algemene score die je bovenaan in de blauwe bol ziet, is het gemiddelde van de scores bij de vraag "Als je terugdenkt aan je vakantie in het algemeen, hoe beoordeel je de accommodatie?”. Per beoordeling kan de TUI-reiziger ook verschillende onderdelen van de accommodatie evalueren, zoals de kamer, het eten & drinken, de ligging, de service en de hygiëne. Deze scores worden getoond bij 'Bekijk scores', maar worden niet meegeteld in de algemene totaalscore.
bestemming

Finland

Meer informatie over Finland

KITTILA

Meer informatie over KITTILA

Formaliteiten: voor Belgische onderdanen volstaat de identiteitskaart (dient nog minimaal 6 maanden na aankomst geldig te zijn). Andere nationaliteiten: info op de ambassade. Kinderen: identiteitskaart met foto. Voor Belgische kinderen jonger dan 12 jaar is de Kids-ID verplicht. Meer info op www.eid.belgium.be. Voor een laatste update: zie http://diplomatie.belgium.be.

Service ter plaatse: 24/7 Nederlandstalige online service. Op zoek naar advies of assistentie? Het TUI team staat 24/7 voor je klaar. Zo kan je elk moment contact opnemen met onze online reisleiding via de TUI app. Noodgeval? Contacteer onze Nederlandstalige TUI medewerkers 24/7 via telefoon. Meer info over de service op je bestemming vind je hier

Taal: de officiële talen zijn Fins en Zweeds. Er wordt voornamelijk Fins gesproken, maar het Engels wordt er zeer goed beheerst.

Tijdsverschil: 1 uur later dan in België

Skimateriaal: Skimateriaal kan je ter plaatse huren en ook skipassen kan je ter plaatse kopen.

Kledij: goede, warme wintersportkleding is voldoende. Het is aangewezen om je te kleden in laagjes: een basislaag met thermisch ondergoed, een warme fleece als middenlaag en een buitenste laag om je te beschermen tegen water, sneeuw en wind. Als je ter plaatse een excursie boekt, krijg je thermische kledij voor die excursie, tenzij anders vermeld. Mocht deze niet inbegrepen zijn, kan je steeds thermische kledij huren (ca. € 22/dag)

Geografie: Lapland is geen echt land, maar een gebied dat zich uitstrekt over Finland, Noorwegen, Zweden en Rusland

Zon: het is een groot misverstand dat het in Lapland altijd donker is. 21 december is de donkerste dag. De zon is er wel, maar komt niet boven de horizon uit. Je ziet alleen het licht van de zon. Doordat dit licht wordt weerkaatst op de witte sneeuw is het eigenlijk veel lichter dan je zou denken. Vanaf januari lengen de dagen en dit veel sneller dan we in België gewend zijn. Elke dag wint men 8 minuten daglicht. Vanaf half februari is het er net zo lang licht als in België.

Openbaar vervoer: het openbaar vervoer in Finland (bussen en treinen) is zeer goed en goedkoop

Huisdieren: het is verboden huisdieren mee te nemen naar Fins Lapland.

Ambassade: Kortenberglaan 80, 1000 Brussel, tel: 02 287 12 12, fax: 02 287 12 00, e-mail: sanomat.BRY@formin.fi

Excursies: Voor kinderen of wie slecht ter been is, kan het avontuur soms wat overweldigend zijn. Hou daarom rekening met deze praktische informatie.

- Als het erg koud is, raden we je aan om geen lotions of vochtinbrengende crèmes aan te brengen op je gezicht. Je huid zou hierdoor immers kunnen bevriezen.

- Door de oneffen, hobbelige paden en de uitlaatgassen zijn de sneeuwscooter- en huskysafari’s niet geschikt voor zwangere vrouwen.

- De uiteindelijke beslissing of een kind kan deelnemen aan de excursie, ligt bij de gids ter plaatse.

- Sneeuwscooter: Je zit met twee personen op een sneeuwscooter. Halverwege kan je van plaats wisselen. De bestuurder van de sneeuwscooter moet minstens 18 jaar zijn en in het bezit zijn van een Europees rijbewijs tijdens de sneeuwscooterexcursies. Het gebruik van een helm en bivakmuts is inbegrepen. Kinderen groter dan 1m40 mogen achterop de sneeuwscooter zitten bij een volwassene, maar betalen dan wel dezelfde prijs als een volwassene. Kinderen kleiner dan 1m40 zitten in een slede die wordt voortgetrokken door de sneeuwscooter van de gids. We raden aan dat een volwassene de kinderen in de slede begeleidt. Hoewel warme dekens voorzien zijn, kan het erg koud zijn in de slede. Bij minder dan -20°C, kunnen kinderen niet mee op safari. In sommige gevallen worden kinderen per auto naar de boerderij gebracht en niet per sneeuwscooter (afhankelijk van de excursie). Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen niet deelnemen aan de excursies per sneeuwscooter. Bestuurders van sneeuwscooters zijn aansprakelijk voor alle schade aan het voertuig. Het eigen risico bedraagt maximaal € 980/persoon/sneeuwscooter/schadegeval en maximaal € 980/persoon/eSled/schadegeval. Door voor de start van de safari een verzekering eigen risico van € 20 af te sluiten, kan je het bedrag van het eigen risico herleiden tot maximaal € 150/persoon/sneeuwscooter/schadegeval. De verzekering eigen risico is persoonlijk en geldt voor één sneeuwscootersafari. Let op! De verzekering eigen risico geldt niet voor safari’s met eSleds. Alle deelnemers moeten een contract ondertekenen waarin ze bevestigen dat ze het eigen risico begrijpen en aanvaarden.

- Rendierslede: Je zit met twee personen in een slede. Kinderen kunnen samen met volwassenen in de slede zitten en warme dekens zijn voorzien. Als het te koud is, zullen de experten ter plaatse dit meedelen. Ze kunnen dan wachten in een warme hut op de boerderij. De regels kunnen afwijken van boerderij tot boerderij.

- Sneeuwschoenwandeling: Deze wandeling kan best pittig zijn. We raden ze dan ook af voor mensen die slecht ter been zijn. Kinderen zijn welkom, maar moeten goed zelfstandig kunnen stappen. Anders moeten de ouders de kinderen dragen. Ter plaatse is er flexibiliteit voor families met kinderen om op zelfstandige basis een kortere wandeling te maken (zonder begeleiding).

- Huskyslede: Je glijdt over bevroren meren en door feeërieke bossen. Op het geruis van de slee en het enthousiasme van de honden na, is het muisstil. Je deelt de slee met z’n tweeën en, afhankelijk van de lengte van de tocht, stuur je afwisselend. Een hondenslee besturen is niet zo moeilijk, de honden volgen automatisch de slee vóór je. Kinderen kunnen samen met volwassenen in de slede zitten en warme dekens zijn voorzien. Als het te koud is, zullen de experten ter plaatse dit meedelen. Ze kunnen dan wachten in een warme hut op de boerderij. De regels kunnen afwijken van boerderij tot boerderij.

- Langlaufen: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 13 jaar of personen die slecht ter been zijn.

- Ice floating: Dit is een unieke ervaring, Het water is kalm, je pak houdt je warm, rond je zie je enkel een wit landschap. Je hoofd en lichaam ontspannen meteen. Minimumlengte: 1m20.

- Thermische kledij: Bij de excursiepakketten is de huur van thermische kledij inbegrepen. Aan het begin van je verblijf krijg je thermische kledij die je de hele week kan gebruiken, o.a. een overall, laarzen, sokken en handschoenen. Na de laatste excursie lever je deze weer in. Thermische onderkledij dien je wel zelf mee te brengen.

Weer
Weer
Laden...
Even geduld. We berekenen de prijs voor jouw reisgezelschap.
Even geduld. We zoeken je vakantie.